22.06

Precis målat naglarna svarta. Även filat ner dem så de är väldigt korta nu. Känns skönt faktiskt, blev lite irriterad på dem så nu låter jag dem växa sig fina igen så jag kan börja längta efter dem!
Inte pluggat så mycket, har kollat in Socialdemokraternas hemsida eftersom vi inför valet ska ta reda på information om dessa. Alla fick olika partier och jag, Valle, Ali och Philip är en grupp!
Fått en fin blus idag; visar imorgon med dagens outfit =)

21.06

Nu är jag mätt av middagen. Åt fil, musli, banan och russin. Supergott!
Idag har jag räknat matte (of course..), tränat och övningskört! Jag kan verkligen svänga supersnyggt i kurvorna nu hehe..
Nu ska jag räkna matte c. Får göra det själv för ingen vill räkna med mig eftersom jag är längre än de andra. Grr.

07.28

Jag tycker jag går upp i tid på morgonen. Idag gick jag upp en timme innan jag skulle gå. Och här sitter jag nu; missat de två första bussarna.
Äh. Matteläraren får stå ut med att jag kommer lite försent idag. Det är ju trots allt måndag.

21.57

Alltså, jag har inget liv. Jag sitter nu igen med matteboken i högsta hugg (matte c denna gång) framför mig. Och lyssnar på Per Gessle och petar mig i näsan typ. Näe men man kan ju säga att jag har lite tråkigt.

17.38

MILJÖ: Övningskör med min pappa. SKÅDESPELARE: Jag, pappa och en lastbilschaufför

INTRIG: Madeleine kör ovetandes på vägen, när hennes pappa säger åt henne att svänga vänster. Följande får oanade konsekvenser.... ;

Madeleine: Vart ska jag svänga?

Pappa: Sväng till vänster; du får stanna här mitt i vägen och vänta på bilarna.

Madeleine stannar och ser två bilar köra förbi. En lasbil kommer från andra vägen och stannar.

Pappa: Nu har dem kört förbi. Kör nu, du har företräde.

Madeleine kör - och det gör lastbilschauffören också!

Hur ska detta sluta?

Reklampaus

Vi är nu tillbaka!

Vi lämnade Madeleine senast när hon började köra

Och som sagt, det gjorde lastbilschauffören också

Madeleine bromsar hårt, och även lastbilschauffören

Han flinar

Madeleine blir assur, frikopplar från ettan till tvåan och rivstartar

Lyckas klara sig utan motorstopp och kör snabbt förbi lastbilschauffören.

Lastbilschauffören tittar häpet efter dem där skylten "Övningskör" står. Han trodde visst inte att en som övningskörde kunde äga ut honom totalt.

Resultat: 1-0 till Madeleine!

Sjukt spännande, samma tid, samma kanal nästa vecka! Nu, över till vädret.


14.49

Nu är jag hemma och återställd efter kvällen med Linn. Jag sov över hos henne i hennes 160 cm breda säng (I love love love it!).
Nu följer ett antal bilder;
Tina, Linnéa och Evelina ifrån fredags =)
Linns jacuzzi hehe. Skitskönt med varmt vatten och skum!
Nämnde jag skum?
Nää. Linn odlade vitt könshår istället.
Sammanfattningsvis hade vi en jäkligt trevlig kväll. Vi såg dessutom på filmen Bolt; en hund som tror han har superkrafter. Riktigt, riktigt sjukt rolig.

18.35

Nu ska jag iväg till min fina vän Linn; kaffe, middag, vin, jacuzzi, film och godis! Skriver nog inte mer ikväll.
Hörs!

18.08

Har ett blå-vit randigt linne från Filippa K och en rosa kofta från Odd Molly. Jag kände för att vara en färgklick idag, och nu har jag på mig fina jeans igen så jag slipper känna mig tjock. Dock har jag ätit choklad hela dagen, Elinor och Celia prackade på mig all choklad haha ;) men det var gott!
Första arbetsdagen då - sex timmar! Det var riktigt bra, jag fick packa choklad in i askar och kassar, och fick göra egna mönster med chokladen =) sen fick jag betjäna kunder också! Gjorde fel ett antal gånger; en gång glömde jag lägga ner det kunden köpt i påsen så jag fick springa efter kunden och bara "HAALLÅÅÅÅÅÅÅÅ" hahaha. Fail på mig.
Men det var härligt, arbetskollegorna var roliga och jag trivdes otroligt bra! =)

08.08

Hej! Jag håller precis på att göra mig i ordning till jobbet. Eftersom jag inte fått mina arbetskläder måste jag ha "oömma jeans och skor". Och det är fine be me, jag vill inte ha choklad på mina fina jeans. Men det enda oömma jeansparet jag har är några jag aldrig använder. Alltså, de passar och sitter fint... men jag får alltid känslan av att jag är jättetjock i dom haha! Helt sjukt.
Hörs sen, skriver om gårkvällen senare!

Egoboost

Skickade frågan "Vem är Madeleine Lindberg?" till 118 800 och fick tillbaka det här:
"Madeleine är vad man här på 118 800 brukar kalla för PANGBRUTTA, en 10-poängare helt enkelt! Hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen. Den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand skall skatta sig lycklig! Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor med stålars! Mvh 118 800."

Egoboost jadå haha!

(Snodde idén från Lina)

18.01

Nu är jag hemma, mätt och belåten! Skoldagen avslutades med tre timmars intensivt matteplugg, det är tufft att räkna matte c och matte d parallellt!
Ikväll ska jag, Tina, Linnéa och Evelina ha en kvällsfika, vilket ska bli jättemysigt. Är så trött så känner det är skönt att mysa och inte festa =)
Imorgon kommer jag jobba för första gången, 10.00 - 14.00 (eller 16.00 beroende på hur mycket folk det är). Ska bli jättekul! =)
Jag, Tina och Louise har också utformat ett träningsschema, vi älskar spinning så har planerat in det nu så det funkar för allas schema =) vi ska försöka få med Elin också, men med tanke på vilken träningsnarkoman hon är blir det nog inga problem ;)
Dessutom har jag anmält mig till skolresan till Krakow med historia b eleverna! Övertalat Alfons, Jesper och Emma att åka med hehe ;)
See ya!

10.33

Nu sitter jag med massa folk och har håla istället för engelska. Btw, det är verkligen så once you go mac you never go bac för jag är sugigt dålig på den här pc datorn haha.

Dagens händelse: Emma ringer mitt i lektionen och blir sen "din mamma har lektion".

Fin hon är.

08.07

Snart ska jag ta bussen till skolan, Historia B är första lektionen! Tänkte bjuda på en dagens outfit innan jag måste dra, men jag ska försöka skriva igen vid elva, annars får ni hålla er till minst två!
Väst från Ralph Lauren
Blus från American Vintage
Underlinne från Hunkydory
Jeans från Dondup
Väska från Mulberry
Smycken från Moi UF, Kum Kum och Good Charma

21.20

JUST JA! Glömde ju; JAG HAR FÅTT JOBB PÅ PETER BEIER I HELSINGBORG! Så jäkla gött - har sökt jobbet i snart ett år! Och nu fick jag det, fattar ni så glad jag blev?

21.14

Ledsen va! Har haft så mycket att göra att bloggen blivit lidande.. Hur som helst här kommer en kort uppdatering:
Onsdag
Skola fram till två, sen sitta kvar i två timmar med folk för att diskutera våra scheman (vi får själva välja hur många kurser vi vill läsa). Sen hem med Tina, Sara och Linn till Tina för fika och mys. Sedan hem och däcka.
Idag
Skola till fyra, sen stan + fika med Valentina, Hanna och Klara. Efter det träning med Louise. Sen hem och räkna mysig matte D.
Jag tränade spinning medel och jag är helt slut och har nog sträckt nacken haha... Sjukt jobbigt pass! Men glad är jag för då har jag massa energi till att räkna klart min matteläxa! Dock blev jag lite frustrerad eftersom jag inte kunde två uppgifter så då loggade jag in på facebook istället... Not good!
Ska försöka bli bättre med bloggen, I promise!

11.30

Om åtta minuter går min buss och sen ska jag till första skoldagen på sista året i gymnasiet. Grymt - studenten nästa år!
Wish me luck, ska nog bli bra det här ;)

21.33

Hemma nu, har jobbat och sedan varit iväg med mamma! Fått ett nytt nagellack och tillbehör till min filofax! :) filofaxen är INTE från Mulberry; jag hade snurrat till det! Men nagellacket var jättefint, visar sen!

16.16

Jag har haft VÄRLDENS BÄSTA DAG! *Ironi* . Jag kan inte sova när månen lyser rakt genom rummet, så jag har knappt sovit något på två nätter. Så alltså försov jag mig vilket innebar att jag inte hann duscha = håret var katastrof. Så var tvungen att sätta upp det och jag har sällan uppsatt hår eftersom jag hatar mitt hårfäste. Ja jag hann dessutom inte sminka mig heller. Och det var något knäppt med mina ögon, de var helt svullna och sved så jag kunde inte ha linser heller. Glasögon eller huvudvärk? Jo smarta Madeleine valde huvudvärk! Så förutom att ögonen sved bultade både dem och huvudet medan jag mådde illa så ont i huvudet jag hade. Dessutom har jag jobbat hela dagen.
Suck. Så nu sitter jag här med glasögon (mamma tvingade på mig dem) och tänker verkligen inte bjuda på en bild på det haha. MEN fått mammas finiga filofax hon köpte när hon skulle börja på universitet! Så den är rätt så gammal och sliten men I LOVE IT! Tycker den är så personlig och fin!
Från Mulberry =)

19.56

HEJ! Är hemma nu, varit iväg hela dagen. Har varit hos min kompis Olof och räknat lite matte. Men vi insåg snabbt att det inte var så kul (haha) så vi tittade på tv och snackade istället. Haft riktigt kul, och mina fördomar om Mörarp var fel.
När vi står ute på hans balkong så jag bara "Var är kossorna?" haha.
Nu ska jag se på Hugh Jackman hihi.

23.10

Nu har jag jobbat häcken av mig i tre timmar med pappas datorer (mitt sommarjobb). Nu är jag alltså stel i ryggen och jag tror jag håller på att få en vattenblåsa på min tumme pga all plast jag tagit av från licenserna... Suck.
Men nu är det sovedags, jag ska upp tidigt imorgon!
Godnatt!
(Och välkommen nya läsare, hoppas ni stannar kvar! =) )

17.03

JA OKEJ JAG ÄR BESATT

15.13

Ta mig tusan om jag inte är sugen på att se på Wolverine idag igen! Kanske sker ikväll men då skriver jag inte det för jag vill inte verka töntig... Haha.
Ska nog snart ut och träna, har blivit dåligt med det denna vecka. Men man kan inte vara duktig jämt (det sitter jag just nu och intalar mig).

22.24

Idag har jag haft Hugh Jackman feber. Så mycket feber att jag berättar för alla som vill veta (och även de andra) all fakta jag vet om honom. Dessutom köpte jag Wolverine - The origins och spenderade kvällen med att titta på den. Dessutom hittade mamma en film på TV:n där han också spelade, så den tittade vi också på.
I like Hugh Jackman, yes!
Jag menar, hur snygg kan man bli hehe?

18.42

Stövlar från Fiorentini + Baker



Jeans från Dondup

Allt köptes på Zebra :)

18.25

Tillbaka nu! Fått fina saker :) ett par stövlar och ett par jeans! Visar bilder sen när jag fått något att äta hehe.

14.01

Bråttom bråttom ska till hbg med mamma nu!
SEE YA

00.20

Precis kommit hem! Vi åt på Haket, och båda åt en jättegod pastarätt! Vi träffade på Jannie, eftersom hon jobbar där så hon var vår "egen" servitris haha :) tog bilder men insåg att de var hemska så... nej hehe.

19.24


Bjuder på den Sensuella Blicken

16.17

Ikväll ska jag ut med Emma och äta middag. Det blir förmodligen fler som måste lida, stackars satar. Men man måste härda ut... hehe.
Jag måste ta tag i mitt rum, och mamma har lovat att hjälpa mig. Suck suck suck suck vill inte :(

13.54

Precis varit ute och gått i en timme och fyrtiofem minuter. Lite svettig för jag sprang hem de sista femton minuterna (jag vet, jag vet, dålig kondis). Nu ska jag in i duschen och sen bjuder dagen på lite Emma tror jag.

20.58

Bah, min cykel har blivit stulen. Känns som om jag kommer missa bussen ett antal gånger i framtiden på grund av detta....

13.32

Läser bra bok
Ny tröja från H&M
Nu ska jag dra till hbg och fika med Julia!

11.39

Igår var jag ute i timmar i sträck. Först på stan i hbg, sen hemma hos Emma (rim) och sedan bio! Vi såg Trollkarlens lärling och även fast den var lite "rulla på" en del var den awesome. Och de kunde trolla - supercoolt. Dock bestämde jag och Sofie att Hugh Jackman var Hunken med stort H. Fast han inte kan trolla!
Fått mitt gymnasiekort yes! Nu kan jag åka gratis hur mycket jag vill hehe

14.05

Trevligt att kunna unna sig lite choklad sådär på morgonkvisten. Idag blir det ingen powerwalk - regnet öser ner. Nej jag ska gå och duscha och sedan fortsätta läsa en bok jag fått låna av Emma; Anonyma skoälskares klubb hette den nog.

01.26

Tittar på en tjock gubbe som slår sig på magen!
Det var supermysigt med Emma! Vi gick först och hyrde film och köpte godis (bad on me men orkar inte vara duktig jämt!) och sen stack vi hem till henne. Visade sig att hennes lillebror hade ätit upp vår middag så vi fick slå våra kloka huvuden ihop och laga spagetti med färdiga köttbullar; blev riktigt gott! Sen tittade vi på Flickan från ovan men den var inte lika bra som vi hade trott. I början var den bra och hemsk, men sen rullade den bara på... Så vi snabbspolade fram tills där hände något.
Då var andra filmen roligare, All about Steve som handlade om en tjej som stalkar en kille över hela USA typ haha :) sen snackade vi såklart och jag fick låna böcker av henne.
Slut på min kväll!

17.00

Ska till Emma ikväll på middag och chill. Vi ska titta på film och äta gott, mysigt!
Bjuder på en till bild från Louises fest

13.33

Så! Nu är jag hemma igen efter mötet med min mentor, Fatima Ravemark. Hon jobbar då på Aller Media, och idag åt vi lunch där och hon visade mig runt. Det är ganska coolt att få se en äkta tidningsredaktion, ofta har man bara läst om dem ju... I alla fall! Efter mötet gav hon mig en massa tidningar som dem ger ut, och bad mig läsa dem och samtidigt utvärdera efteråt vad som var bra eller dåligt. Hon fick en OUCH! av mig (en produkt från vårt UF företag).
Känner mig smart - fick en sudokutidning också, löst två nu hehe.
Några av tidningarna jag fick av henne

10.07

Har precis varit hos tandläkaren -inga hål wohoo! Dock tandsten så nu har man fått utstå en halvtimmes tortyr med den där jäkla vassa saken.

Ska snart ta mig till Aller Media för att äta lunch med min mentor.

See you later alligator!


19.09

Tittade på bilder från Emax - nostalgi haha!

Design

Ja nu har jag fixat designen, bättre sent än aldrig!
Precis varit ute och joggat/powerwalkat i två timmar i 27 graders värme och stekande sol. Man kunde steka ägg på min panna och jag är typ död nu.

16.04

Lyssnar på Society av Eddie Vedder. Ska ut och jogga.
Trööööööööööööööööööött.

Louise 18 - i bilder

t

15.14

Uuuhheee jag mår så illa. Bakfylla kanske? Vette fan men jag drack en hel flaska vin själv + lite tequila på det. Men jäklar vad kul jag hade!!
Jag har tagit MASSOR med bilder så det kommer ett inlägg senare.
Hehe.

Ut!

Kavaj från Zara
Linne från Acne
Jeans från True Religion
Smycken från Kum Kum, Moi UF och Good Charma

12.57

Åh herregud vad rädd jag var igår natt. Läser "Jurtjyrkogården" ute i vardagsrummet och klockan är väl lite över två på morgonen. Resten av familjen sover sedan länge.
Plötsligt hör jag ett ljud, som om någon går över trädäcket ute i trädgården. Genast mer vaken lägger jag ifrån mig boken och tittar ut i trädgården. Då ser jag att mitt rum är tänt - vilket det inte var när jag gick ut ur det en halvtimme innan. Med stigande rädsla ser jag att ena delen av trädgården är upplyst pga mitt fönster. Och då ser jag en skugga stryka förbi fönstret. Skriver till min vän Linn på Facebook, hon blir rädd och säger att jag ska väcka mina föräldrar. Men mina föräldrars rum ligger längst bort i huset - och då måste jag gå förbi mitt rum. Hon säger att jag ska ringa dem, men jag är lite osäker. Tänk om jag bara inbillade mig? Så försöker jag komma på logiska lösningar, som att det faktiskt inte finns någon ingång in till huset eftersom alla dörrar är låsta.
... Förutom badrumsdörren. Den vetter ut mot trädgården och går för det mesta inte att låsa så den brukar stå olåst. Fasan griper tag i mig när jag inser att badrumsdörren är i den delen av trädgården där skuggan strök förbi. Jag stänger av musiken och lyssnar intensivt. Då hör jag något inne i huset, som om någon går precis vid krönet vid hallen.
Panikslaget skriver jag till Linn och hon säger att hon ringer mig. Vi pratar i telefon och jag märker att min röst darrar lite. Hon säger till mig att ta en kniv och gå och väcka mina föräldrar. Men om jag går först till mina föräldrars rum måste jag lämna badrummet bakom mig. Jag säger till henne att jag ska kolla badrummet.
Så jag går - med en kökskniv för säkerhetsskull - fram till badrummet. Tar ett djupt andetag och öppnar dörren. Ingen där. Tänder inte lampan, men håller kniven framme för duschen finns fortfarande kvar. Går sakta fram, och kikar in.
Ingen där.
Och badrumsdörren är tack och lov låst.
Men jag är fortfarande skiträdd så jag kollar varenda fönster och dörr i huset - låsta - och sedan kollar jag vartenda rum.
Ingen där.
Jag avslutar samtalet och går och dricker ett glas vatten och tvättar av mig sminket. Känslan att någon är bakom mig överväldigar mig men jag fortsätter tills jag är klar.
När jag sitter i min säng tänker jag "tänk om någon faktiskt är i huset" och sekunden efter börjar rören låta. Hjärtat bultar, och plötsligt kommer en smssignal och jag hoppar till.
Bara Linn som önskar mig godnatt.
Huh. Nu ska jag ut och träna.

20.55

Ursäkta för dålig uppdatering.
Jag var då i stan med Linn. Först satt vi på gröningen och snackade ett tag, sen bönföll (tvingade) jag henne  att vi skulle äta något. Vi satte oss då på Espresso House och åt varsin macka, vilket satt riktigt fint. Sedan gick vi i stan där Linn köpte nagellack och kajal och jag köpte ett olivlipsyl som tydligen ska vara jättebra. Sen snackade vi på knutan tills min buss kom.
Sen började det SPÖREGNA när jag gick ur bussen så jag var dyngsur när jag väl kom hem. KUL. Sen fick vi göra middag själva och sedan blev jag fast i boken. Men nu ska jag måla någlarna igen och spendera lite kvalitétid med datorn. Vet inte om jag ska ha rosa eller naturliga naglar. Hm.

12.16

Har läst 92 sidor av 495 och jag är redan så rädd att jag inte vågar powewalka i skogen idag.

10.40

WOHOOO lyckats vända tillbaka dygnet!! Vilken bedrift.
Idag ska jag träna, sen ska jag träffa min vän Linn.
Skriver mer senare!

Effektiv dag

Ja jag skulle ju fika med min kompis.. hrm det blev inte av. När jag hade sagt stan menade jag Helsingborg. Hon trodde jag menade Ängelholm av någon anledning. Så det sket sig haha. Jag köpte en present till Louise istället, hon har 18 fest på fredag. Sen åkte jag hem och jobbade fram till sju. Blev klar med dagens arbete i alla fall.
NU ska jag titta på kvinnor som föder barn..

Dagens outfit

Jacka från Branting
Linne från Hunkydory
Avklippta jeans från Tiger
Stövlar från Hunter
Väska från Marc by Marc Jacobs
Ringar från Kum Kum och Moi UF
Halsband från Kum Kum
Armband från Zebra (Good Charma är de flesta ifrån)

11.28

Godmorgon! Jag la mig inte förrän fyra men jag gick upp elva så jag tycker ändå jag sköter det på bästa sätt ;) .
Idag är vädret mulet och grått så jag ska ta en fika i stan med en kompis jag inte sett på ett tag. Hon bor i London nu och är i Sverige över sommaren så det är dags att träffa henne hehe.
Jag har redan bestämt mig för vad dagens outfit är så ni får se den senare! Nu ska jag göra vid mig :)

Hicka

Jag har haft hicka fem gånger idag. Fick två tips för att de skulle sluta;
1. Ta ett djupt andetag och håll andan så länge kan.
2. Massera öronssnibben långsamt ett tag.
De funkar!

Motion!

UT! TRÄNA! JOGGA! WOOO!
*Peppar mig själv* och gör drogade grejer framför kameran WOOO

10.56

Jag har varit vaken i snart en timme. Jag är sjukt trött men jag måste verkligen vända tillbaka på dygnet. Och just ja - jag kunde inte sova i natt så jag har väl mörka ringar under ögonen som når ner till fotknölarna. Snyggt.
Skjut mig så trött jag är

Svarta naglar


14.45

Ni får en dagens outfit senare idag!

Suck..

Jag har vänt på dygnet,not good. Ska ut och leta skor med mamma idag (till henne) och sen måste jag ut och motionera. Hoppas vädret håller sig!

Jag vet, världens tråkigaste inlägg men jag är så trött :(

Glasögon


22.19

Ledsen för den dåliga uppdateringen men inget roligt har hänt idag, bara chill..

Sovmorgon

Jag vaknade halv tre haha... satt uppe till ganska sent och snackade med folk på facebook. Datanörd jadå!
Idag vill jag ut och gå men eftersom det finns ett regn värdigt Noaks Ark får jag nog vänta lite.
Vi hörs!

GODIS


16.50

Så, efter en dusch och frukost känner jag mig som ny! Har även städat köket och vardagsrummet så känner mig effektiv :)
Igår var riktigt kul! Vi var då först hemma hos Emma ett tag och förfestade lite, och sen drog vi ut. Vi gick först till Tapaz (billig dricka) och fick det rätta festhumöret. Då blev det dags för The Tivoli - klart det bästa stället i stan att gå ut på!
Vi dansade, chillade och skrattade med olika folk och jag har tyvärr bara "vimlet" bilder, alltså en massa människor som dansar. Tänkte inte på att fota annars haha.
Efter allt blev Emma sjuk, så jag kastade in henne i en buss hem och fann mig själv ensam på knutan i 45 minuter. Så kom där fram två gubbar som började ragga på mig - euw - men tre killar i min ålder kom och jagade bort dem. Sen tyckte de inte att jag skulle sitta själv, så de höll mig sällskap tills min buss kom. Schyssta killar :)
Nu ska jag dansa lite och sen ska jag panta flaskor och köpa godis. Det blir en hemmakväll idag - skönt efter igår! :)
Har ni haft en trevlig fredag?

Trött efter igår

Skriver mer senare

22.25

Nu sitter jag hos Emma och fixar mig, snart ska vi ut!

Dansaa

Ikväll ska jag ut, ut UT! Fy fan vad kul jag ska ha! Ska försöka komma ihåg att ta bilder puss puss!

15.48

Nu ska jag ut och ta tag i mitt liv. Suck.

Don't feel so good..

La mig inte förrän vid tre i morse, och vaknade för fem minuter sen. Jag är så vimsig och trött i huvudet att jag är.. ja trött. Också har jag ont i halsen. Blääää. Och jag som ska ut och powerwalka idag. Och dessutom ut och festa!
Det finns bara en sak att göra; chilla hela dagen och gå ut och gå vid fyra istället.
Wish me good luck

Linnéa time 2


Linnéa time


Ändrade planer

Det blir film hos mig ikväll :) så nu kan jag chilla lite hehe.
Idag har jag jobbat och slösat bort x antal timmar av mitt liv av att titta på vägen och inte göra något. Men det hände faktiskt något roligt idag som först bara var creepy, men som man nu kan skratta åt i efterhand.
Första jobbet vi skulle göra var hos en kund som skulle sitta i ett möte samtidigt som pappa jobbade. Så där var en vaktmästare också som kollade läget medan pappa jobbade. Den här vaktmästaren var skäggig, ring i örat och minst 30 år gammal. Han hade bara pratat kort med mig, men när jag blev ensam i rummet ställde han sig ca fem meter ifrån mig och bara stirrade på mig. Han sa inget, bara stirrare. Jag tittade envist rakt fram, och vägrade titta på honom för jag tyckte han var obehaglig. Så hör jag honom mumla typ "nu ska vi se" och lite annat. Så börjar han spela kärlekslåtar på mobilen haha?! Flera stycken korta urdrag av olika låtar typ oh baby i want you now och please don't be so cold haha!
Så fort pappa kom in igen stack han ut ur rummet fort som satan, vilket jag blev lättad över. Berättade för pappa, och han skrattade och tyckte det var jäkligt dåligt flörtande. Hm, tur att han inte gick steget längre i alla fall!

Got to run

Hej! Idag blir det inte så många inlägg :( jag ska direkt iväg och jobba nu, sen bara snabbt hem om och iväg till Linnéa! Men jag ska fota ikväll så kan jag lägga upp bilder antingen ikväll eller imorgon :)

Här är en dagens outfit i alla fall:



Underlinne och blus från Hunkydory
Jeansen är från True Religion, inte Tommy Hilfiger (my bad)
Vita converse

Och ursäkta för den dåliga bildkvalitén men jag har riktigt bråttom haha!

See ya!


Acid yellow

Från Mavala

Inspirerad

Nu är jag klar med boken. Den var riktigt bra, och jag fick en sådan känsla när jag läste den: gud vad hon är fantastisk!
Det är sant, jag tycker hon är en fantastisk och fashinerande kvinna. Stora drag av det hon skrev om känner jag själv igen mig i, och jag blir positivt påverkad trots av den egentliga negativa kritiken. Jag fick ett wake up call och jag tänker direkt börja med mitt nya levnadssätt; att alltid tycka att jag är vacker, och acceptera mig som jag är.
Blondinbella - jag älskar din bok!

13.11

Jag är trött. Och varm. Och genomsvettig. Vem kom på att det skulle vara 30 grader ute när man skulle ut och gå en och en halvtimme?!? Aja, skönt att ha det gjort och nu känner jag mig faktiskt lite bättre till mods, som alltid efter att man tagit ut sig! :)
Men nu ska jag sluta gnälla, nu har jag ju köpt Egoboost! Ska sätta mig och läsa den efter att jag har duschat hade jag tänkt :) köpte även linser, need to see ;)

Motion.. igen..

Idag blir det att ta tag i träningen igen! Hade gett mig själv två lata dagar (förutom cyklingen) eftersom jag började känna mig sliten. Jag hade ont i benen och knäna, så det var nog bra med en paus!
Nu ska jag äta frukost så jag inte dör när jag powerwalkar. Jag hade tänkt gå ner till stan, köpa Blondinbellas bok Egoboost och sedan gå hem igen.
Egentligen skulle jag umgås med Emma idag MEN hon måste sova för hon ska jobba nattpass ikväll. Damn you bitch! Haha..
Så vad dagen erbjuder idag är fortfarande oklart men jag skriver såklart om det.
See ya!

Once you go Mac you never go back

Shit. Jag har nu officiellt inlett ett förhållande med min Mac. Vi ska gifta oss snart. Han har gett mig så oerhört mycket mer än vad jag fått med min PC. Jag ska kräva en skilsmässa snart.

Blivit med Mac

Nu har pappa köpt en Macbook Pro, och egentligen är det hans dator men jag ska ha den när jag börjar skolan :) suuupeeer!

Här kommer en dagens outfit:



Underlinne från Hunkydory
Blus från Odd Molly
Jeans från Tommy Hilfiger
Rosa converse

Dessutom får ni en bild på min frisyr :)


Lunch och frisk luft

Hej! Nu är jag hemkommen igen. Jag var ju då i Helsingborg och åt lunch med Johanna. Vi åt på Grand, och jag åt verkligen en jättegod kycklingsallad! Ifall ni vill kan ni kolla in Johannas hemsida här .
Jag var sedan på Jansonsdata (?) och kollade på Macdatorer. Vet ni, det kommer bli en sådan. Jag har äntligen bestämt mig wiiiee haha ;)

Anyway, sedan åkte jag tillbaka till Landskrona och cyklade i över en timme runt omkring. Det var jätteskönt och vädret är helt enkelt perfekt nu! Älskar när man kan ha jeans och tunn blus utan problem :)

Cyklade förbi en cirkus förresten, tog några bilder!

      

Kommer upp en dagens outfit senare :)

Hungriiig

Läs rubriken, det är dags för frukost hehe ;) idag ska jag äta lunch med Johanna. Det ska bli jättetrevligt då jag inte träffat henne på ett tag. Efter det måste jag kolla lite på olika datorer från mac.

Ha en trevlig dag :)

LYYYYYYCKAAAAA

JAG ÄR KLAAAAAAAAAR

Gamla minnen

HAHAHAHAHA. Gud jag läste igenom en del gamla texter jag skrivit i mina yngre dagar. Hittade min bok, som snart faktiskt är färdig. Inte skrivit på den på över ett och ett halvt år. Anyway, hittade en scen jag gapskrattade åt när jag läste. Tänkte dela med den till er:

”Sara, du ska försöka springa förbi mig med bollen. Inte skjuta bort den någonstans.”
”Ja men det har du inte visat mig hur jag ska göra!”
”Du har rätt.” Han log ömt. ”Vi gör såhär istället, du ska försöka ta bollen ifrån mig.”
Jag nickade. Det kanske jag skulle klara. ”Okej”, sa jag.
Pontus lyckades dribbla bort mig tusen gånger, och till slut knuffade jag honom för att försöka få bollen.
”Hallå, det där är fusk!” skrattade han.
”Inte enligt mina regler.” Jag fortsatte att knuffa på honom, och han tog tag i min arm och slängde sig ner på det mjuka gräset. Jag hamnade ovanpå. Han lutade mitt huvud bakåt, så att han skulle kunna kyssa min hals. Sen kysste han mig på läpparna, och det började snurra i mitt huvud.
”Jag tycker mycket bättre om det här än fotboll”, sa jag och flämtade högt.
”Förvånar mig inte.” Han log och kysste min nästipp.
Sakta rullade han över så att jag låg på gräset, med honom över mig.
”Vet du hur otroligt vacker du är?” viskade han, men han lät mig inte svara, utan pressade sina läppar mot mina.
”Jag kan gissa”, svarade jag när han lät mig andas. ”Om någon så underbar som du är kär i mig, borde jag fan vara den vackraste varelsen på jorden.”
”Inte helt fel”, höll han med och kysste mig lätt på kinden. ”Ska vi fortsätta att ligga här och kyssas, eller ska jag visa mina kunskaper inom fotboll?”
Jag la mina armar om hans hals för att trycka honom närmare mig. ”Gissa”, andades jag och rodnade.
Han strök håret bak från mitt ansikte, och sedan tryckte han sina läppar mot mina igen.

Så vad tycker ni, värt att skriva färdigt? ;)


All work and no play makes Jack a dull boy

Jobbar lite med datorer.. (mitt sommarjobb). Inte världens roligaste. Roliga är att jag redan gjort 55 stycken, tråkiga att jag har 12 kvar..



Nu ska jag återgå till arbetet.. :(

Monday morning

Hej allesammans! Lyssnar just nu på Monday morning, och ni kan lyssna på den här . 



Har precis målat naglarna på nytt, ville ha något diskretare. Därför valde jag denna ljuslilarosa från essie! :) finns att köpa i Danmark eller på internet, eleven tror jag. Jag köpte mitt i Danmark i alla fall.



Min sista hälsning för den här gången är ett meddelande som finns på min tröja just nu =

The leprachauns made me do it!   

Dancing on the moon

 

Har precis studsat omkring och dansat lite, lyssnar på Fleetwood Mac och de får alltid mig på bra humör! Speciellt låten Monday morning... gissa vilken jag ska lyssna på imorgon? ;)

Nu har jag dock gjort mig redo för säng. Har på mig linne från hunkydory och shorts från calvin klein. Ska sova nu :)

Godnatt och klart slut!

(Och tack för alla kommentarer och nya läsare! :) )

Pretty woman



Precis sett denna film, alltid lika bra!

Handlat lite

Hej! Nu är jag hemma igen! Jag och mamma var först på Onoff, sen Siba och Elgiganten för att kolla efter en dator till mig. Min gamla är lite cp så ska köpa en ny. Vet dock inte om jag ska ha pc eller mac. Några förslag?

Anyway, detta handlade vi till mig:



Boken Fallen ängel som kom ut idag. Den är ungefär som Twilight, fast lite "mörkare" så att säga.

Sen en body scrup från Body Shop efter min gamla är typ slut. Testade en ny doft idag, clementin :) nu ska jag sätta mig med boken!


13.38

Idag fick jag min hårigaste kyss ever. En av valparna blev så ivrig att den hoppade upp och planterade en kyss mitt på munnen på mig ;) varken hund eller man går säker för min charm hehe...

Det blir tyvärr inga bilder på valparna, ägarna ville inte att jag skulle ta foto. Synd, men ni får en dagens outfit istället som kompensation:



Underlinne från Hunkydory
Blus från Zebra
Jeansshortsen var ursprungligen vanliga jeans men jag har klippt av dem. Kommer från Tiger.
Skor från Fred Perry

Och ursäkta för mitt stökiga rum!! Ska tas hand om idag (förhoppningsvis..).


12.19

Har precis duschat efter att ha varit ute och powerwalkat ett tag. Ville egentligen inte, men min pappa tvingade mig haha, han ville ha sällskap. Fyyy vad trött jag var, nu har jag gått fem gånger denna vecka. Imorgon ska jag skita i allt som kan förknippas med motion. Jag ska ta bussen till toaletten hehe.

Anyway, jag ska med pappa och lämna Tyson till hans rätta ägare. Också ska jag få se valparna!! :) tar en massa bilder så ni kan få se.

Senare ska jag och mamma till Väla och handla lite, visar er sen om vi köpt något.

Ha en härlig dag, slänger upp en dagens outfit sen :)

Buhuuhuhhuuhhuhuuuuu

Idag blev det en dålig start på dagen. Jag hade gått ner 1 kg på en vecka, alltså började jag denna vecka med 63 kg.

Men jag har inte gått ner något mer. Ska man göra det om man varit duktig igen efter ytterligare en vecka, eller kommer det senare? Jag är liksom rädd att jag gjort något fel, typ ätit för mycket pasta eller något hehe.



Haha en passande bild för mitt humör..

RSS 2.0