22.51

NU är jag tillbaka och är svintrött, sliten och förkyld! Men jag har haft jäkligt skoj, och imorgon kommer ni få höra allt!

Nu ska jag fortsätta äta glass och ta igen alla mail jag missat! :)

20.41

Gårkvällen var awesome, som vanligt! Hade skitkul, vi var på Tivoli as usual och dansade, skrattade och drack lite hehe!

Idag har jag jobbat, dagens kommentar var "Kan jag få min varma choklad i samma nyans som dina vackra ögon?". Dessutom blev jag utbjuden av en kund som skulle ha en spelkväll haha? Kul, dock tackade jag nej - är inte direkt intresserad av att bli uppraggad när jag jobbar!
Nu packar jag lite för imorgon åker jag till Polen!!

21.41


UTGÅNG!

09.28

Har precis haft redovisningen om Legalismen på historian. Skönt att det är över.

Idag ska jag jobba, från 13.00 - 18.00. Sen blir det förmodligen utgång.... igen..... JA JAG VET men Emma är otroligt bra på att övertala någon. Om ni hade känt henne hade ni förstått min mening.
SÅ DET SÅ!

22.46

Nu ska jag gå och lägga mig, tidigt för en gångs skull!

Godnatt!

18.20

Tiden har bara flugit iväg, och det är fortfarande så många saker kvar att göra. Jag är verkligen riktigt stressad, vilket ni kanske märkt på att jag nästan bara skriver om skolan i mina inlägg. Jag orkar inte dra en hel lista på hur mycket jag har att göra innan jag åker till Polen på söndag, för jag vill inte ge er ångest hehe.

Är verkligen jättetrött också. Näee nu får jag sluta gnälla och ta tag i allt jag har att göra! På söndag kommer allt att kännas mycket bättre.

13.27

Jag är så stressad att jag nu kör lite yogaövningar. Andas in, andas ut.

10.16

I denna sekund ska jag hjälpa Olof med ett mattetal. För att ta igen de två åren vi känt varandra tänkte jag för första gången i mitt liv vara snäll och ge honom en komplimang.

Jag: "Olof, jag tänkte faktiskt ge dig en komplimang. Du luktar gott."
Olof: Luktar? Som om jag stinker?
Tina: Du får ju säga dofta.
Olof: Har du inte läst filosofi eller?
Jag: Ja okej. Du doftar gott Olof.
Varav han börjar lukta på sig själv.
Jaha. Så går det när man försöker vara snäll.

23.50

Ärligt talat glömt bort bloggen idag. Bara pluggat, pluggat och pluggat. Matte C blev det den här gången. Nu är jag för trött för att skriva ihop ett roligt inlägg.

Tjilevipp.

13.58

Jag sitter med hårmonstret och chillar.

12.07

Nu kan väl ingen tvivla på att jag är hängiven skolan. Jag är ledig idag, men jag har varit i skolan sen halv elva. Första punkten: engelskalektion med SP3B. Jag jobbar nämligen med en artikel till skoltidningen, att följa med en lärare under dagen. Det föll på Eric Giblin, vår engelskalärare. Så jag var med under lektionen, intervjuade eleverna och Giblin, tog bilder etc. Jag tänker inte avslöja vilka frågor jag ställde (ni som går på ProCivitas får se det i tryck senare hehe), men det blev en del skratt!
Nu sitter jag och jobbar med artikeln om Emax istället, kan inte sammanställa artikeln om Eric förrän jag gått på nvettornas engelskalektion senare idag. Men lite sorgligt att skriva om Emax, saknar det riktigt mycket!
Vi hörs senare!
Vi som var med på Emax (även en kille som inte är med på bilden, men som vann allt och nu är i Jordanien vilket var deras vinst). Way to go!

20.58

Jag vill inte ut på fredag, men Emma tycker jag ska hänga med henne och de som följde med till Köpenhamn ut. Jag är trött, jobbar etc. Men mitt viktigaste argument var att jag varit ute varenda helg sen hennes födelsedag!
Detta tyckte då Emma var bullshit, så vi kollade hennes blogg när jag festat med henne etc.
Efter ett tag kommer vi på; varför kollade vi hennes och inte min?

15.29

Äter choklad samtidigt som jag väntar på Emma. Mumsigt. Hihi.

13.15

Fick precis reda på att jag är ledig imorgon, vilket känns otroligt skönt!!

21.22

Sitter och målar naglarna, vette fan men det är verkligen avslappnande. Även fast man gör engelska, historia och alldeles strax matte C. Ska bara vänta på att de ska torka. Yummie.
Idag såg jag och en del andra elever i skolan filmen Schindler's list. Hemsk, hemsk film - men så otroligt bra! Började nästan böla till vissa delar av den...

10.57


"Pluggar" med Cecilia.

22.33

KOM IGEN NU ALLIANSEN!

11.58


Igår chillade jag hela kvällen, men vid halv elva åkte jag till hbg för en nattfika med Denice och Philip. Det blev tyvärr inte Mezo....... Haha. Nej men vi gick på Viva, satt och snackade och hade trevligt. Kom lite folk då och då som Philip och Denice kände som var ganska roliga haha (aka fulla ;) ). Sen fick Denice skjuts hem av sin pojkvän, så jag och Philip gick till knutan och väntade på våra bussar som vanliga dödliga haha. Sen tog jag bussen och fick minsann en trött pappa att hämta mig på cykel hem från busshållsplatsen =) .
Nu ska jag räkna mysig matte D!

11.44

Idag är det val, och jag ska rösta klockan fyra. Mamma tycker detta är jättespännande att både jag och min bror är förstagångsväljare så vi ska rösta samtidigt hela familjen, som en liten utflykt haha. Jag vet vilka jag ska rösta på, efter en valstuga i fredags är jag äntligen övertygad.
Jag kommer rösta på moderaterna, känner att de slutligen övertygade mig. Jag vill satsa på ett Sverige där man fokuserar på jobben och där man kan få lön för mödan om man kämpat röven av sig.
Hoppas alla har bestämt sig för vilka de ska rösta på! =)

21.13


18.29

Dålig uppdatering igen, I know! Men jag har inte haft tid!
Fredag
Skola då såklart, efter den gick jag till ortopeden. Gick sedan tillbaka till stan för att köpa en chokladask till Cecilia, träffade då Valle. Vi tog en spontanfika på Espresso House med varsin mudcake, mums! Sedan gick vi till knutan, men så drar hon och mitt tåg gick inte förrän om tjugo minuter. Så jag fick sällskap av Philip, och vi satt och chillade ett tag.
Sedan stannade tåget i 20 min mellan hbg och Ramlösa, så när jag väl kom hem fick jag skynda mig att göra mig i ordning! Jag och mamma körde i rivstart till hbg, men i Rydebäck inser vi att vi glömt en del som jag skulle ha med mig till Cecilia, så vi fick köra tillbaka hem igen.
Sedan var jag hos Cecilia, vi och tjejerna hade Kinakväll! Vi lagade mat; kyckling med ris och wookade grönsaker och chilisås, mums! Sedan kladdkaka, snack, dans och skratt! =) Efter det stack vi till Tivoli, sedan Steakhouse och sedan Tivoli igen! Vi träffade på massor med roligt folk, men Tivoli var sådär, inte lika mycket folk som vanligt och lite halvkass musik. Men vi tjejer lyckades ha trevligt ändå! ;)
Tack tjejer för en härlig kväll!
Lördag

Jobbade från 12.00 - 15.30 sen dött lite hemma. Snart kommer jag ladda upp bilder ifrån gårkvällen =)

09.40

Jag lekte frisör igår och klippte en del av luggen. På ena sidan ser det hackigt ut, på andra sidan ser det awesome ut. Nu besväras jag dock av en lok som ligger precis under ögat och vägrar locka sig på ett annat sätt.
Bilder kommer senare.

17.43

Precis målat naglarna svarta, men ångrade mig sen och vill ha naturliga. Suck suck.

10.23

Har precis stressat mig igenom morgonen, och haft franska och samhällskunskap. Skönt att redovisningen är över, och jag hoppas på att jag får minst ett VG i alla fall. Fastnade i franska språket så jag och Ali pratade lite franska innan samhällen.
Nu sitter jag och Valentina och ska plugga, snart ska jag ha svenska. Suck, plugglivet kör vidare.
See ya!

23.29


Gjort halva engelskaläxan, suttit i Skypemöte med min sh grupp, kollat igenom matte C. Känner mig effektiv!

17.44

NYKLIPPT!


14.17

KLIPPT MIG! SÅ JÄKLA SKÖNT ATT VARA NYKLIPPT! Kommer upp en bild senare, lite pinsamt att ta foto på sig själv i skolan haha...

11.39

Jag och Linn äter biskvier från Mezo medan vi pluggar. Mysiiiigt.

10.36

Sitter just nu med min sh grupp, vi har gått igenom våra anteckningar och har nu kommit fram till vem som ska säga vad. Dessutom har jag skaffat Skype nu, med lite hjälp på traven för jag är inte vidare teknisk.

21.22

Jag och Emma jobbade med skoltidningen:

15.26

Jag vette fan vad jag ska skriva, egentligen försöker jag bara få ihop ett inlägg så jag verkar duktig. Jag har egentligen en massa dödtid nu fram till klockan fyra, eftersom jag väntar på Emma. Vi ska hem till henne och börja jobba med artiklarna till skoltidningen. Ska bli mycket (o)trevligt hehe.
See ya!

23.06

Kvällen spenderades med matteboken, väldigt bra sällskap faktiskt. Sviker aldrig mig! ;)

Ni ser, han är smart också! Perfekta killen.

17.34

Jag har så ont i magen. Jag hade ingen lactrasetablett med mig (jag är laktosintollerant) och resultatet efter skolans gräddsås = OTROLIGT ONT I MAGEN hahaha. Så nu får jag väl börja med en mammablogg istället, magen kommer säkert se gravid ut snart haha ;)

12.22

Jag har varit otrolig dålig på att uppdatera i helgen, och jag är den förste som erkänner det. I alla fall, detta är vad jag sysslar med just nu:
Håller på att samla ihop fakta etc. inför vår redovisning på torsdag. Superkul, har blivit snead ett antal gånger haha. Men har man håla så får man utnyttja den på bästa sätt. Dvs. säga hejdå till kompisarna för att kunna plugga ostört. Men det går inte riktigt bra, jag är ändå inne på Facebook och pratar med alla som går förbi typ. Men förgäves, alla andra har lektion. Jag önskar att jag också hade lektion haha!! Men men, imorgon blir det Tivoli i Köpenhamn med en del från klassen, ska bli ganska skoj tror jag.

21.43

Jag är ledsen att jag lyst med  min frånvaro, men till mitt försvar har jag inte varit närvarande vid datorn. Jag har nämligen sovit istället. Kom hem tjugo i sex i morse och sov sen till tjugo i åtta på kvällen. Trött någon?
Men ja.
Jag var tvungen att skynda mig i fredags, för först hälsade jag på Louise med choklad och Chic, sen blev jag tvungen att skynda mig att göra mig i ordning för jag skulle på fest hos Frida!
Väl framme blev jag bjuden på middag, och sen sattes Spotify på och det blev en hel del dans! Dessutom spelade vi ett kortspel där man fick olika uppdrag man skulle göra under kvällen. Jag fick att jag skulle stirra ut en person med vidöppna ögon, men aldrig möta dess blick. En utmaning, men jag lyckades och det ledde till en hel del frågor haha!
Sen stack vi ut till Buls och Tivoli, där vi träffade en hel mängd trevliga människor! Det blev en hel del dans, skratt och alkohol, alltså en jävligt rolig kväll!
Tog några bilder från Fridas fest som jag ska visa senare ikväll!

09.52

Jag hatar, HATAR, HATAR Skånetrafiken! GAAAH. Blir så jäkla sur på den! Förra fredagen orsakade den att jag blev en kvart försenad till historian, igår kom jag tjugo minuter försenat till Samhällskunskapen och idag tog nog priset. Jag kommer i god tid till stationen, och ser att de inte har anmält någon försening på mitt tåg. Jippie tänker jag! .... Också går tiden, och tåget är nu fem minuter försenat. Men det står fortfarande inte något om någon försening. Till slut tog de helt enkelt bort tåget från tavlan, varför skulle vi slösa tid på att ha det där om det ändå inte kom...? Så tänkte jag, jamen kvart i tåget finns ju fortfarande!
Nä. Det tog de också bort. Jag insåg att jag skulle missa lektionen om jag inte gjorde något drastiskt, så jag ringde min pappa och spelade på min "jag är så oskuldsfull och du älskar din dotter" så han gick med på att åka och hämta mig.
Fem minuter senare kommer mitt tåg.

21.34

Varit ute med mams på Väla och Nova! Köpte en fin klänning till imorgon (tjejmiddag + utgång för Frida), och även rött nagellack. Så nu har jag fina naglar =)
Från Opi (Heter OPI RED)

10.24

Gårkvällen var awesome! Vi var ett tjejgäng på tio pers och satt på Mezo och fikade. Vi skrattade och pratade hela tiden och jag fick ont i magen så roligt jag hade! Tyvärr hade jag inga bilder då jag hade för roligt för att tänka på att ta bilder ;)
Smsade med den coole Philip som hade sin coola iPad som gör honom ännu coolare. Nöjd nu? ;)

18.45

Eftersom Philip blev så glad att jag halvt nämnde honom i bloggen ska jag nämna honom igen;
Jag satt kvar i skolan för att vara med på klassrådet, och Philip kom efter en stund och höll mig sällskap. Vilket var väldigt roligt. Sedan kom det fler som satt med oss!
Nu ska jag äta och sedan ska jag ha en mysig kvällsfika med mina fina vänner =)

11.59

Woho, har slutat nu men har klassråd 15.20. Alltså inte lönt att åka hem, men resten av klassen har den möjligheten. Och jag hade kunnat spendera tiden med att träna men nej, jag är visst sjuk... Argh, *gnäll* . Så jag får väl göra engelskaläxan och låtsas som om jag har ett liv haha.

08.07

Det är ett sådant magiskt ögonblick när man sitter i skolan, med bara sig själv och sina egna tankar... Lyssnar på Mozart också, och funderar på livet. Ser de andra rusa förbi till sina lektioner, medan man själv har tid att ta det lugnt...
I verkligheten
Jag kollade fel på schemat och fann mig själv sittandes en halvtimme innan lektionen började. När jag hade kunnat sitta här i bara 10 minuter. Att jag aldrig lär mig!

20.30

Tittar på Idol nu! Skulle egentligen göra min engelskaläxa men mamma sa att det behövde jag inte göra, och jag är inte sen med att lyda ;)
Stannade kvar i skolan i en och en halvtimme för jag skulle ta tåget till mamma i Malmö, men så blev inte det av haha. Tur att jag hade trevligt sällskap i alla fall!
Joel (skolans hårdrockare som jobbar i matan på vår skolan) tipsade mig om Metallica live på youtube i Mexico, eftersom han vet att jag älskar Metallica. Tittar på det nu, AWESOME. Kolla på det -->här<--

13.00

Har historia nu!

09.31

Har suttit i skolan i en timme nu. Och jag börjar inte förrän 10. Ali hade bett mig komma in tidigare så att vi kunde jobba med samhällskunskapen, men för femtio minuter sen fick jag ett sms där han förklarade att han inte skulle hinna.
Love my life.
Nu ska jag fortsätta chilla med datorn och göra absolut ingenting.

07.19

Nu ska jag snart sminka mig och förhoppningsvis göra så jag ser lite snyggare ut idag än vad jag brukar, eftersom det då är skolfotografering. Tyvärr var inte håret med på noterna och jag har alltså en dålig hårdag. Where's the justice?!?!

Här kommer två bilder till från Köpenhamn, men det är Celcius egna bilder (STATUS):

22.56

Imorgon blir det skolfotografering. Blir den nya marinblåa Hunkydory blusen eftersom jag älskar färgen marinblått.

Godnatt!

17.30

Hur lägger man upp egna videos på bloggen?!!

13.58

På min första håla (två timmar) hade jag tänkt gå ner till Espresso House, köpa mig en kaffe, sedan hitta en härlig soffa jag skulle ligga i medan jag lyssnade på bra musik på min dator. Nä. Istället fick jag spendera den i ett fönsterlöst rum med min kompis Olof och hjälpa honom med matte d. Var ganska trevligt ändå, såg på fula youtubeklipp medan Olof sjöng med till spotify.
Hehe.

08.21

Jävlar i det. Mamma hade öppnat mitt fönster igår, så det hade stått öppet hela kvällen. Det var svinkallt i rummet, så jag hämtade ett tjockare täcke - men frös ändå häcken av mig. Jag frös när jag somnade, och jag frös när jag vaknade. Frös när jag gjorde mig i ordning så jag gav upp och tog på mig den tjockaste koftan jag hade och en halsduk. Skönt.
Men fryser fortfarande. Och jag tror att jag håller på att bli sjuk.
Det behövdes ett gnällinlägg.

20.20

Idag var jag bakis, trött och ont i halsen. Nääe då ville pappa att jag skulle hänga med släkt och vänner och spela brännboll i två timmar. Jag kan ju säga att jag inte var så social.
Hur som haver (mitt lag vann!!) här kommer lite bilder:

17.33

Right, jag har dyngnat ännu en gång. Bara sovit tre timmar nu sen efter dygnet. Och jag är SÅ TAGGAD WOOOO! Not. Men gårkvällen var awesome, helt grym. Jag låter bilderna tala för sig själva:
Först "enbart tjejer fixa till sig innan utgång" bilder
Innan klubben
Nu följer bilder när vi är i Köpenhamn på klubben Celcius
Efter klubben, på båten hem
Vi träffade på en dansk på tåget
Så! Detta var min kväll, den var GRYM!

12.39

Bilder kommer upp ikväll.....

16.32

Har inte hunnit skriva för jag jobbat. Hinner kanske med en bild på min outfit inför ikväll, för ikväll ska jag ut i Köpenhamn och festa!
Puss

00.05

Leker snygg framför kameran.
(Och drogad).

21.38

Dålig uppdatering idag men har varit busy! Först skola, sen fick jag rusa till jobbet. Skulle bara jobba till 15.45 egentligen, men det kom så många kunder och samtidigt var det för roligt så jag jobbade till 18.00 ändå haha =) och sedan hem och äta, chilla och prata med familjen!

21.17

Lyssnade på Bitch av Meredith Brooks och den fick mig att känna mig så cool och handlingskraftig att jag satte mig ner för att äta fil och musli. Nu lyssnar jag på Per Gessle och blev sugen på choklad.
Bilden visar hur glad jag är och jag pekar på en av hörlurarna så ni inte ska missa att jag lyssnar på Per Gessle. Smart jag är.

13.55

Känner mig redan jätteduktig för att jag uppdaterat bloggen två gånger innan idag hehe. Ja som sagt; vi hade temadag med representanter från de olika partierna i riksdagen. Folkpartiet, Moderaterna och Socialdemokraterna hade bäst talare, men jag tror det blir antingen Fp eller M för mig. Men ja, angående mitt förra inlägg;
Vänsterns talare menade att de som går i privatskolor inte förtjänar sina betyg och att de bara får bättre betyg för att det ska se bättre ut utifrån.
Jag: Så du menar att en från en privatskola får 20.0, kommer in på läkarlinjen och blir en läkare, inte är lika duktig som någon som kommer från en kommunal skola? Att den läkaren är dålig för att denne inte "förtjänade" sina betyg?
(DÅ FICK JAG APPLÅDER HIHI)
Hon: Ja men det är så orättvist alltsammans. Tänk på en på estet musik kanske. Om den får 20.0 kommer den ändå inte in på läkarlinjen.
Jag: Nej det är klart, den läser ju inte de ämnen som den behöver för att bli läkare. Det är ju NV t.ex. som man ska läsa.
Hon: Ja men jag menade ju om den väljer till de ämnen den behöver och den får 20.0.
Jag: Ja men då har den ju de ämnen de behöver för att komma in?!
Aja, jag blev arg men nöjd. Nu ska jag för en gång skull inte räkna matte på min håla. Jag tänker chilla. Med mina kompisar.
(Gud vad busig jag känner mig!!)

LIVEUPPDATERING

Jag fick applåder när jag totalt ägde ut Vänsterpartiets språkrör. SCORE.

08.50

Datorn fick nu följa med till skolan; tung, TUNG packning med både idrottsväska och skolväska med det. Också missade jag bussen haha.
Men nu är det sån Tema dag med olika representanter från alla partier i riksdagen som vi ska lyssna på. Ska fråga ut Socialdemokraterna sen just för att vi fick det partiet i Samhällskunskap C.
Nuuu ska jag vara tråkig och anteckna =)

21.10

Busy dag, busy vecka.. Idag har jag då gått i skolan två lektioner, kul på Bild Estet att jag kunde förklara mitt självporträtt awesome (det var bara en massa klisterlappar fastklistrade så de bildade ett coolt ansikte).
Jag bjuder alla på en överraskning = jag har räknat matte i sammanlagt över fyra timmar idag. Jippie! Dessutom tränat en halvtimme på gymmet, sen en timmes spinning. Och jag svettades som en gris så jag fick härliga efterlökningar sen hahaa.
Men nu känner jag mig hur bra som helst (lite träningsvärk dock) och ska börja med samhällskunskapen! Ska sova innan elva ikväll!

07.11

En hastig bild men blusen är från Hunkydory! Till den har jag mina fina stövlar och jeans som jag köpte för någon vecka sen!
NU HAR JAG BRÅTT!

RSS 2.0