My mistake

Glömde säga att ansiktsmasken heter Chocolate mud mask och är från Kicks. Den kostar bara 20 kr och man ska använda en varje vecka. Alltså ett billigt vardagslyx! :)

Kommer tyvärr inte att lägga upp en bild på mig utan grejs i ansiktet, är ganska sliten efter att ha dyngat så ni får vänta tills imorgon när jag inte är trött och osminkad ;)

HAHAHAHAHAA

Jag vet att jag ska bli vackrare med detta, men vägen dit?



Jag blir ju fan rädd själv när jag ser mig själv haha :D aja detta bjuder jag på!

Hälsoutmaning

Handlade lite i stan. Sedan spenderat tiden med lite godis och en bra bok.

Godiset är just en liten rolig sak. Jag har en hälsoutmaning som jag gjort nu i snart två veckor. Träna minst tre gånger i veckan, bara äta onyttigt på lördagarna och då bara lite. Och dricka massa vatten. Får se om det funkar, har faktiskt gått ner 1 kg på mindre än en vecka. Det kanske rullar på, men det viktigaste är att jag gör det för att må bra och bli piggare. Uppdaterar er imorgon hur vikten ser ut efter två veckor hehe.



Balsam för själen hehe



En bra bok, ganska underhållande. Handlar om Gustav och Elin som kommer överens om att chocka omvärlden typ, så får man se hur det går. Avslöjar inte mer ;)

Nu ska jag återvända till jobbet!


Dagens outfit

Tänkte slänga upp en sådan också innan jag drar ner till stan igen.

See ya!



Halsband från Evfa Attling

Blus från Ralph Lauren

Jacka från Branting

Jeans från Tommy Hilfiger

Skor från Converse

After shower

Hej snyggingar, jag har precis duschat nu och verkligen gjort en renskrubbning på mig själv. Tänkte lägga upp två bilder på de produkter jag använder, för de är verkligen jättebra.

Under duschen



Från vänster, bakre raden:

Tvål med doft av citrongräs och olivblad från Barnängen. Finns att köpa i princip vilken affär som helst.

Volymshampo från serien Catwalk. Finns endast hos frisör.

Bodyscrup med jordgubbsdoft från Body Shop.

Ansiktstvål från Clinique. Finns att köpa hos Kicks.

Från vänster, främre raden:

Ansiktsskrubb från Clinique. Finns att köpa hos Kicks.

Hårinpackningfrån B.C. Schwarzkopf. Finns endast hos frisör.

Bodyscrub vantar från Body Shop.

Efter duschen



Från vänster, bakre raden:

Hudlotion från Essex. Finns att köpa på Apoteket.

Ansiktsvatten från Clinique. Finns hos Kicks.

Från vänster, främre raden:

Deoderant från Rexona Girl. Finns att köpa hos Kicks.

Ansiktskräm från Clinique. Finns att köpa hos Kicks.

Hårkräm från Sebastian Potion 9. Finns endast hos frisör.


Dessa produkter är super, särskilt de för håret och ansiktet. Mitt hår kan lätt bli frissigt, men tack vare hårkrämen blir mitt hår mjukt och lent, trots att det är ganska lockigt. Och jag har inga problem med finnar eller plitar, och jag vågar ge lite av äran till de produkter jag använder.

Hoppas ni uppskattade detta! :)

Motion

Nu är jag tillbaka! Puh, det blev en ganska mustig runda, körde powerwalk såklart :) . Nu är jag alldeles svettig och ska snart in och duscha. Bjuder på en svettblank bild och ett stökigt rum (som jag ska städa idag).

Senare får ni se vilken ansiktsmask jag köpte :)


God morgon

Som rubriker antyder är detta en bra morgon! Har fått sova i 12 timmar nu och jag börjar faktiskt känna mig som en människa igen hehe.

Så vad har dagen att bjuda på? Jag ska promenera ner till stan snart och köpa en ansiktsmask. Idag ska jag ta hand om mig själv, sen får vi se vad som sker.

Jag lägger upp en bild sen på mig med ansiktsmasken. På. Snyggt.

Klart slut, hoppas ni alla också har en trevlig morgon :)

Veckans blogg

Jag är förresten med i en tävling, veckans blogg. Hon som har hand om tävlingen heter Elsa. Hennes blogg hittar ni här

Tyson - the one and only

Jag har varit med om ett adrenalinhöjande äventyr idag. Tyson, vår plasthund aka hund vi passar ibland, är en lat grismysare inomhus men utomhus är han ganska aggressiv med tanke på att han jagar vildsvin vanligtvis.
I alla fall. Man måste hålla honom hårt när man är ute och går. Idag hade han fått ett grisöra utanför affären och då skulle han såklart skynda sig hem. Han började gå snabbare, och när jag släpper lite på kopplet för att kunna ta ett bättre grepp inser jag att vi är på väg åt fel håll. PANG så har han ryckt sig loss när en katt kommer fram och hoppar på honom. Katten slår till Tyson så Tyson blir ju helt vild och jagar katten samtidigt som jag och pappa springer efter och skriker efter honom. Femtio meter bort fick vi tag i honom och lyckades få bort katten från honom innan han slet katten itu.

Katten lever för närvarande med ett segeruttryck med inga skador. Tyson blöder i ansiktet av katten.

1-0 till Mr. Cat.



Här är en bild på mig och Tys. Dock är det min gamla frisyr. Ska snart fixa en bild med min nuvarande frisyr.

Au revoir!

Chanel Opi



En härlig sofistikerad orange färg



Orange Fizz heter nagellacket jag använt och är från Chanel. Det är i det dyraste laget när det gäller nagellack, men det kommer igen i kvalitén. Det är superenkelt att måla på och torkar snabbt.

Som baslack och topplack har jag använt Opi- det är det bästa enligt mig. Tack vare baslacket missfärgas inte mina naglar (och blir sådär konstigt färgade som en misslyckat tvättning). Topplacket är super för det gör så nagellacket håller längre utan att åka av eller bli kantigt och nött.

Fem av fem stjärnor ger jag alla tre + för den fina färgen!

Pigg som en lärka

Hejsan svejsan bloggen, jag har dyngat. Jag har inte sovit på över ett dygn, vilket märktes när jag var i Helsingborg idag. Jag somnade nästan på stående fot. Illa. Så det blev en kaffe och yoghurt för att få upp humöret lite, vilket hjälpte! (Tills jag satte mig på tåget hem, då kände jag hur farligt nära jag var att somna).

Anyway, idag har jag bara målat naglarna hittills typ, jag ska lägga upp en bild på det senare när det torkat ordentligt (och när jag hittar den förbaskade kamerasladden). Senare vet jag inte om jag ska träffa Julia eller inte på festivalen, det regnar ju trots allt ute....

Bjuder på en bild från när jag var på Emax i brist på annat



See ya later alligator


Trött

Kom precis hem efter fest. Jag har nu inte sovit på över ett dygn. Dock har jag inget minne av bussresan hem så jag snusade kanske till då. Hehe.

Hade jäkligt kul även fast festen var mer chill än party party så att säga. Ironiska är att jag ska jobba om två timmar så inte lönt att gå och lägga sig. Jag kommer vara pigg idag jadåå

Chilling all night

Sitter just nu hos min (o)vän Emma och väntar på att hon ska göra sig färdig. Sen blir det Helsingborg för hela slanten. Jag kan använda min nya jacka SCORE!

Tagga tagga tagga tagga tagga



Vi ses i dimman

Utekväll

Ikväll blir det roligt, jag ska först till min vän Emma och ha en liten förfest eftersom vi inte hinner till den riktiga. Senare blir det Helsingborfestivalen med ett stort härligt gäng! Öltält, vänner och skratt låter som en ganska trevlig kväll om man frågar mig.
Det enda som kan ta udden av min lycka är att jag ska upp klockan halv åtta dagen efter..

See ya!

Ny blogg

Som så många gånger förut blev det en ny blogg. Vette fan vad den ska handla om, men får väl komma på något snabbt, eller så får tiden avgöra.



Klart slut från moi

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0