09.40

Sov över hos Tina igår! Jag kom hem till henne vid halv nio med ett litet ploppchoklad, men efter ett tag skulle vi köra och lämna pengar till hennes bror. Sen frågar Tina mig om jag vill se var hon jobbar, och självklart sa jag ja. Då sa hon när vi kom till allén vid Vasatorps golfklubb om jag ville hem till Paula. Det ville jag, och vi fick mysa med hennes hästar (13 stycken har hon!) och med hennes hundar. Sen blev vi bjudna på choklad och te =) . Mysvarning på det!

Sedan chillade jag och Tina hos henne innan vi somnade. Fick höra på morgonen att jag tydligen tog upp 120 cm av hennes 160 cm säng när jag sov. Dessutom pratade jag i sömnen. Härligt att sova med mig!

17.31

Time for some serious shit


10.49

ÄR DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA. Men ni kan följa mig på twitter istället om ni vill; www.twitter.com/maddelindberg . Just varför jag twittrar är faktiskt ett vad; om jag lyckas twittra minst en gång varje dag i en månad vinner jag 100 kr. Annars förlorar jag 100 kr. Därmed; jag har blivit en twitternörd!

PEACE.

17.21

Mycket har hänt, men det var först nu jag bara fick en insikt, och helt plötsligt mådde jag så jävla mycket bättre! Fy fan, jag är ju JAG!
Så, här kommer lite ego bilder och två olika outfits:

21.53

Efter klagomål från min vän Emma får jag väl skriva ihop ett inlägg. Ja, jag vet att det var oerhört längesen (lite mer än en vecka) jag skrev, men jag har haft fullt upp. Inte direkt varit på ett skrivahumör för tillfället.

Men i alla fall. Vad ska man skriva om? Hur trött jag är? Hur jag har det just nu? Näää.. tråkigt. Tänker berätta om en kund som köpte choklad för över 600 kr på Peter Beier. Eller kanske om att vi testade studentmössor igår?
Orkar inte. Men nu har jag fått ihop ett inlägg som egentligen inte berättat något, bara ger sken av det! Gött!

Kanelbullarnas dag


Precis lika gott med laktosfri mjölk! Och jag har bakat dem själv!! :)

09.46

Yes jag uppdaterade inte igår, men har en väldigt bra anledning! Jag BLEV SJUK! Emma hade blivit förkyld i Polen och hon sa att alla säkerligen blivit smittade när hon nyste i den trånga skokartongen som var vår kupé på tåget hem. Ja hon hade rätt, jag vaknade upp och var helt genomförkyld! Så jag sjukanmälde mig från skolan och somnade sedan om. Sedan var jag tvungen att dra till hbg i alla fall, för jag skulle till ortopeden. Efter det besöket mötte jag upp Philip och gick och fikade med honom, därefter träffade jag Cecilia och gick på bio och såg "Kärlek, glädje och meningen med livet" (eller nått sånt var den) med Julia Roberts. Den var väldigt fin och man blev riktigt glad efter att man sett den. Sen gick vi till Hampan och tog ett glas rosé medan vi snackade skit.

En väldigt trevlig dag, och idag ska jag jobba, sen Kinakväll hos Linnéa! Senare kanske det blir så att jag drar vidare, men det är inte bestämt än!
Tjilevipp!

RSS 2.0